Kiinteistöhuolto

Pätevää kiinteistöhuoltoa Sallassa

Kotikylän Palveluiden osaavat kiinteistöhuoltajat pitävät kodit ja kiinteistöt kunnossa. Kattava palveluvalikoimamme sisältää muun muassa piha- ja puutarhatyöt, lumityöt sekä kirvesmiestyöt. 

Toiminta-ajatuksemme on tarjota laadukasta ja kiireetöntä palvelua sekä hyvinvointia asiakkaiden koteihin heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaisesti. Tarvitsitpa sitten nurmikonleikkuuta, halonhakkuuta tai vaikkapa tukikahvojen tai apulaitteiden asennusta, me olemme valmiita auttamaan. Tehtävämme on tehdä arjestasi helpompaa.

Tilaa huolto soittamalla

Tai pyydä tarjous isommalle työlle

Pyydä tarjous

Kiinteistöhuoltopalvelut Sallassa

Piha- ja puutarhatyöt

Pihalla riittää hommia, joita ei itse aina ehdi tai kykene tekemään. Tässä me astumme mukaan kuvaan. Me tartumme puolestasi haravan varteen, pilkomme pöllit ja leikkaamme nurmikon siistiksi.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Ota yhteyttä

Lumityöt

Lunta tupruttaa taivaan täydeltä, piha on kinosten peitossa ja tie tukossa – mikä eteen? Me riennämme apuun kolat kolisten ja siirrämme lumet häiritsemästä. Huom. palveluun ei kuulu lumenpudotusta.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Ota yhteyttä

Kirvesmiestyöt

Meiltä luonnistuu kotona tarvittavat pienet korjaukset ja asennukset. Maalia, liimaa, muutama naula tai ruuvi, meillä löytyy lääkkeet moneen tilanteeseen. Suuremmista kirvesmiestöistä on neuvoteltava erikseen.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Ota yhteyttä

Usein kysyttyä

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisää tietoa palveluistamme? Onko mielessäsi tarjous? Ota rohkeasti yhteyttä.
Huomioithan, että yhteydenottolomakkeen kautta jätettyyn yhteydenottopyyntöön vastaamme noin 1-2 arkipäivän kuluessa. Mikäli asiasi on kiireellinen, soita meille tai ota yhteyttä tekstiviestillä tai Whatsappilla.

Kiinteistöhuollosta vastaava

Riku

kotikylankone@gmail.com

Puh. +358 40 560 31 61