Kotikylän palvelut

Tarina Kotikylän Palveluiden takana

Kotikylän Palveluiden tarina on yrittäjä Jani Sallan tarina. Tällä sivulla hän kertoo omin sanoin siitä, miten päätyi yrittäjäksi. Tarina vie lapsuuden metsäkonemuistoista taksiyrityksen sukupolvenvaihdokseen ja jatkuvasti laajentuvan palvelutarjonnan taustoihin.

”Vaikka me asumme kaukana, se ei tarkoita, ettei meillä olisi mahdollisuutta”

Tie yrittäjyyteen on alkanut minulla jo pienenä poikana, kun olen seurannut isäni yrityksiä niin taksi- kuin metsäkonealalla. Pienestä pitäen olen aina ollut menossa johonkin tai tekemässä jotain. Alle kouluikäisenä kuljin jo isäni mukana metsäkonetöissä tarkasti seuraten ja välillä päiväunet koneen lattialla nukkuen. Nämä varhaiset kokemukset konealalta veivät minut mukanaan ja peruskoulun jälkeen aloinkin lukemaan siitä itselleni ammattia. Koulusta valmistumisen jälkeen 12 vuotta vierähtikin metsäkoneiden ohjaimissa.

Isäni vakavan sairastumisen kuultua aloimme heti suunnitella taksin sukupolvenvaihdosta vuonna 2012. Tarvittavan yrittäjäkoulutuksen jälkeen teimme sukupolvenvaihdoksen ja 1950-luvulla isoisäni hakema taksilupa siirtyi isältä pojalle jo toisen kerran, näin olen jo kolmannen polven yrittäjä.

Varsin pian ymmärsin kaipaavani koneiden pariin… Huomasin tilaisuuden laajentaa yritystä ja hankin ensimmäisen pyöräkoneen. Vuoden jälkeen työmäärä olikin jo kasvanut niin paljon, että oli aika etsiä ensimmäinen työntekijä itselleni kaveriksi. Pyöräkone/lumitöiden ohessa kiinteistöhuolto alkoi kiinnostamaan ja yhtäkkiä huomasin olevan mukana niissäkin kuvioissa.

Nykyhetkenä palvelut ovat lisääntyneet ja toimialat laajentuneet mukavasti.

Suurimman osan ajastani vietän taksin ratissa, mutta minut näkee myös koneen puikossa, ruohonleikkaajana, keräämässä roskia ja vähän kaikessa yrityksen töissä.

Toimitusjohtaja Jani Salla

Meistä sanottua

Olemme sallalainen yritys, jonka juuret ovat taksitoiminnassa. Kotiseutumme asukkaiden hyvinvointi on meille sydämen asia, minkä takia tarjoamme juuri sellaisia palveluita, joista asiakkaillemme on eniten hyötyä.

Lue lisää

Heräsikö kysyttävää

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme? Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme, joten otathan yhteyttä. Myös kehitysehdotukset ovat tervetulleita, sillä emme pelkää tarttua uusiin haasteisiin.

Ota yhteyttä