LVI-palvelut

LVI-palveluiden ykkönen Sallassa

LVI-asentajamme on pitkän linjan ammattilainen, joka osaa hommansa. Asennuksissa suosimme Uponorin tuotteita, jotka tilaamme työmaille luotettavasti. Asennustyön laadulle lupaamme aina takuun.

Etsitkö LVI-palveluita Sallan alueella? Etsintäsi osui oikeaan osoitteeseen, sillä Kotikylän Palveluilla on laadukasta LVI-osaamista. Pesukoneen kytkennästä vuotaviin hanoihin, me kyllä hoidamme. Suosimme Uponorin osia; toimitamme ja tilaamme niin pienet kuin suuretkin tilaukset luotettavasti ja sovitun aikataulun mukaisesti

Tilaa soittamalla

LVI-palvelut

Putkien saneeraus

Me hoidamme putkiremontit Sallan kunnan alueella. Kun valitset Kotikylän Palvelut, voit olla varma, että kotisi tai kiinteistösi putkisaneeraus on osaavissa käsissä. Suuremmissa töissä teemme hinta-arviolaskennan työstä ja tarvittavista osista.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Ota yhteyttä

Vesikalusteiden huolto

Tiputtaako hana? Vuotaako pönttö?

Ovatko hanat kodissasi nähneet parhaat päivänsä? Pitäisikö wc-istuin tuoda tähän päivään?  Silloin kannattaa kutsua paikalle Kotikylän LVI-asentaja, joka asentaa hanat, suihkut, altaat ja muut kalusteet oikeille paikoilleen vankalla taidolla.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Ota yhteyttä

Viemärit

Kun viemäri tukkeutuu, apu on lähempänä kuin arvaatkaan. Kotikylän LVI-asentaja avaa tukkeutuneen viemärin tehokkaan hellävaraisesti – putkia turmelematta. Jos sinulla on viemäriongelmia Sallassa, nyt tiedät keneen ottaa yhteyttä.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Ota yhteyttä

Usein kysyttyä

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisää tietoa palveluistamme? Onko mielessäsi tarjous? Ota rohkeasti yhteyttä.

Toimitusjohtaja

Jani Salla

kotikylanpalvelut@gmail.com

Puh. +358 40 533 59 56