Autokorjaamo

Tuo autosi meille korjaukseen

Mistä löytää autokorjaamo Sallan kunnan alueella? Kotikylän Palvelut laittaa menopelisi jälleen ajokuntoon. Teemme yhteistyötä Suomen suurimman autokorjaamo- ja varaosaliikeketjun kanssa.

Auton huolto- ja korjaustarpeissa sinun kannattaa olla yhteydessä Kotikylän Korjaamoon. Tarvitsetko esimerkiksi renkaiden vaihtoa? Eikö autosi kulje suoraan? Meiltä luonnistuvat yleisimmät autonhuolto- ja korjauspalvelut, kuten renkaanvaihdot, öljynvaihdot sekä määräaikaishuollot. Teemme yhteistyötä Suomen suurimman autokorjaamo- ja varaosaliikeketjun kanssa, joten varaosien ja tarvikkeiden asennus ei ole meille ongelma.

Varaa huoltoaika

Tai ennakkoon sähköpostilla

Pyydä tarjous

Autokorjaamon palvelut

Renkaanvaihdot

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi rengashuollot ja -palvelut. Tämä sisältää niin renkaiden vaihdon (henkilöautoista isompiin ajoneuvoihin) sekä vannetyöt ja tasapainotuksen. Renkaanvaihdon yhteydessä luonnollisesti tarkistamme myös niiden kunnon.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Öljynvaihdot

Tiesithän, että vähintään kerran vuodessa tehty öljynvaihto auttaa pitämään menopelisi moottorin kunnossa? Me käytämme vain sellaisia öljyjä, joita autonvalmistaja suosittelee. Me pidämme huolen, että autosi moottori kehrää niin kesällä kuin Lapin talvella.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Määräaikaishuollot

Auton määräaikaishuolto tehdään tavallisesti 1-2 vuoden tai 30 000 ajokilometrin välein. Määräaikaishuolto sisältää autonvalmistajan määrittelemät huoltotoimenpiteet. Huollon avulla voidaan havaita viat ennaltaehkäisevästi.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

4-pyöräsuuntaus (Aurauskulmien säätö)

Yleinen suositus on, että aurauskulmien säätö tehdään aina renkaiden kausivaihdon yhteydessä.  Nykyautojen alustatekniikka on kehittynyt niin tarkaksi, että pienikin pyöräkulmien asentovirhe voi aiheuttaa renkaiden epätasaisen kulumisen sekä vaikuttaa auton hallittavuuteen ajotilanteessa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Summit moottorin vaihto

Laakeriliuskojen vaihto

Moottorin kunnostusta

Maksutavat

Usein kysyttyä

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisää tietoa palveluistamme? Onko mielessäsi tarjous? Ota rohkeasti yhteyttä.

Autokorjaamon vastaava

Teemu

kotikylankorjaamo@gmail.com

Puh. +358 45 267 31 48